De mange butikkers by

Når man går igennem byen, og kigger på de mange forskellige forretninger, så ser man at de findes i mange størrelser og typer.

Senest faldt jeg over noget så utraditionelt som Esbjerg begravelsesforretning. Men glemmer det let, men begravelse er selvfølgelig også en forretning.
I mange år, har bedemanden erhvervet sig ved, at tage sig af de omstændighederne i forbindelse med et dødsfald. Derfor burde det også være en af de mest naturlige forretninger, i enhver handelsstad. Men derfor virker den stadig iøjnefaldende imellem genbrugsbutikker og bland selv slik.
Ikke desto mindre, er det mindst lige så naturlig en del, at handelslivet, som de øvrige butikker du vil møde på din vej.

Netop den mangfoldighed, mener jeg bidrager til, at man skaber en mere interessant by, hvilket er til hele byens fordel. Des mere interessant den fremstår, des bedre står den rustet til fremtidens skarpe konkurrence om at tiltrække nye borgere til byerne.