Hvordan webshop?

Efterhånden som jeg har handlet mere og mere online, så er jeg begyndt at overveje hvordan man egentlig laver sådan en webshop.

Jeg har fundet ud af, at det oftest er en slags program, som man installerer som hjemmeside. I det program, er alt funktionalitet så man bare skal koncentrere sig om produkter, og at opsætte webshoppen. Der findes flere forskellige systemer, og det kan måske være svært at vurdere hvilket system man skal vælge. For hvad er mulighederne og begrænsningerne. Jeg har selv haft fat i et firma som laver webshops. De har introduceret mig for en række forskellige systemer. Med udgangspunkt i dette, så tror jeg på, at Magento er det rigtige valg for mig. Det er i hvert fald det spor jeg nu arbejder efter. Der burde være god mulighed for, at det er et system jeg kan bruge til at vokse i.

Jeg har tidligere forsøgt med nogle mindre systemer, jeg synes bare hurtigt at jeg ser deres begrænsninger, derfor håber jeg på, at det her nu er det rigtige system for mig.