Hvordan sikrer du din virksomhed?

Jeg tror at der kommer et punkt, hvor de fleste virksomhedsejere begynder at overveje, om de skal have en form for alarm system, så de kan sikre virksomhedens værdier.

Men i den forbindelse skal man selvfølgelig altid gøre sig den store afvejning af, hvor meget sikring man ønsker i forhold til, hvilket besvær man ønsker sig i sin dagligdag.
Det er klart, at man kan sikre sig helt enormt, men det vil oftest også have den ulempe, at det formentlig vil vanskeliggøre den almindelige tilgængelighed i virksomheden. I det tilfælde, bør man altid overveje, om man egentlig synes det er besværet værd.
Det er jo heldigvis ikke et enten eller spørgsmål. Der findes jo en masse niveauer midt imellem, og det er vel netop på den skala, at man skal overveje, om man ikke kan finde sikringsniveau, som passer til virksomhedens værdier. Dermed også sagt, at for nogen værdier vil det være nødvendigt med et omfattende alarmsystem.

Jeg tror det er svært at sige noget generelt om emnet – men det har jeg ihvertfald nu forsøgt med dette indlæg.