Velkommen til endnu et år her på bloggen

Så fik vi endelig taget hul på et nyt år. Ikke fordi jeg ikke synes 2018 også var et godt år. Men man håber vel altid på, at det efterfølgende år vil blive bare lidt bedre end det forgange.

Forhåbentligt bliver vi forskånet for dødsfald, og kan istedet bruge tiden på at glæde os over livets mange finurligheder, og gode stunder.
Mon sommeren bliver lige så god som sidste år? Det er næsten svært at forestille sig, at den nogensinde skal blive overgået. Men selvom det skulle gå sådan, så tager vi da også det med.
Men et godt år defineres selvfølgelig også af meget andet end vejret. Det handler jo også om, hvad vi bruger året på, og hvem vi bruger året med. Det er netop dér kvaliteten af et år bør måles. Det synes jeg ihvertfald.

Jeg har ikke lavet mig nogle nytårsforsæt i år. Det plejer jeg egentlig heller ikke at gøre. Tværtimod går jeg blot ind i det nye år, fuld af godt mod, og så må tiden jo vise, hvilken karakter vi kan give året, når det er omme.