Hvem arbejder der?

Når man kører forbi en byggeplads eller et hvilket som helst mindre byggeri der er igang. Så vil man ofte se, at der står nogle skilte eller bannere, som fortæller hvilke firmaer som er igang med projektet.

Årsagen til det skal primært findes i, at det er et relativt nyt lovkrav, at sådan et skilt skal opsættes. På den måde, kan man altid identificere hvem der arbejder på et byggeprojekt.
Når det nu er et lovkrav, kan den virksomhed som udfører arbejde selvfølgelig lige så godt udnytte det på den måde, at de også bruger skiltet som en reklame for dem selv.

Det synes jeg da ihvertfald selv ville være oplagt. Det er måske også derfor, at man ser hvordan nogen virksomheder bruger store bannere eksempelvis, så man virkelig kan se hvem der udfører arbejde. Uanset hvor ambitiøs man er omkring skiltningen, vil jeg derfor altid anbefale at man benytter en fagmand, som kan hjælpe en på vej til et godt resultat.