Hvem har adgang?

Efterhånden som IT systemer bliver mere komplekse, er der også opstået et behov for, at kunne håndtere dem på en mere effektiv måde. Det er som om, at de mange systemer og adgange bare vokser omkring os. Det kan være vanskeligt nok at holde overblikket over de mange adgange, man har som privat person. Men forestil dig så, hvordan det er at holde styr på adgange for en hold organisation?

De samme gode råd om IT-sikkerhed som du bruger privat, bør selvfølgelig også gælde professionelt. Samtidig føles det som om, at der er et højeste antal forskellige passwords vi faktisk kan huske. Derfor kan man med fordel som administrator på sådanne systemer med fordel bruge noget der hedder privileges access management. Det hjælper til, at holde styr på hvem der skal have hvilke adgange og hvor længe. På den måde, undgår du forhåbentligt at glemme at åbne eller lukke for adgange for forskellige bruger.

Det hele bliver styret centralt og automatisk.